Delta Bikes

4 reviews

Zeeland

  • Kreeft 31A, 4401 NZ, Yerseke
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


  • Lid sinds: 5 september 2019

5 september 2019

Wat een ontzettend slechte klantenservice, communicatie en totale onbereidwilligheid een klant tegemoet te komen. We hadden een prachtige kinderfiets voor 250 gekocht en bij aankomst bleek het spatbord een flink deuk te hebben en de linkerrem verbogen te zijn, en er moest dus een nieuwe schroef op. na een week uitermate vervelende en onaangename, lompe communicatie hebben we het opgegeven en zijn naar een lokale fietsenmaker gegaan met de nieuwe fiets. Wij doen ooit meer zaken met DeltaBikes.

  • Lid sinds: 3 mei 2018

3 mei 2018

Heb bij dit bedrijf een Victoria fiets gekocht. Fiets was gunstig geprijsd. Bovendien een heel fraaie fiets die bovendien lekker rijdt. Victoria gebruikt goede materialen, beschikt over Duitse degelijkheid en is naar mijn mening war frivoler dan Nederlandse fietsen. De bestelling verliep gemakkelijk. Ook de levering verliep geheel naar wens. Een medewerker belde mij op, dat de fiets de volgende dag zou worden bezorgd en gaf tips over de montage van de trappers. Zou het niet lukken, dan kon ik altijd bellen of langskomen. Het monteren was een fluitje van een cent en ik geniet nu van deze mooie fiets. Kan jullie dit bedrijf daarom van harte aanbevelen.

  • Lid sinds: 3 maart 2018

3 maart 2018

Vreselijke service. GEEN BESTELLING PLAATSEN OP de website. Heel onbetrouwbaar. De eigenaar van de webshop heeft onjuiste fietsen geleverd en is heel slecht bereikbaar. Daarnaast heeft hij geld ingehouden nadat ik mijn bestelling had geannuleerd vanwege de slechte service. Eigenaar was daardoor gekrenkt. Hij heeft mij zelfs bedreigd. Ik heb daarna mijn fietsen besteld via fietsenopfietsen.nl die wel hele goede service leverde.

  • Lid sinds: 3 maart 2018

3 maart 2018

Uitermate slechte service. Verkeerde fietsen werden geleverd en eigenaar (Martin) van webshop is slecht bereikbaar. Na canceling van de bestelling heeft de eigenaar geld ingehouden van het totale aankoopbedrag. Naar dit geld kunnen we nu fluiten. Eigenaar heeft ons zelfs bedreigd dat als we naar de winkel komen hij iemand zal regelen die ons op staat te wachten. Nooit maar dan ook NOOIT bij Delta
Bikes Nederland een fiets bestellen.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 FietsenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar